Behandlinger

Bestille time: 474 41 237

 

Naturmedisinsk terapi as.

Hjertelig velkommen

Kinesisk behandling.....1000 kr/60min

 

Kinesisk massasje er en effektiv dypvevsmassasje som har eksistert i flere tusen år.

Kinesisk massasje er en holistisk behandling, noe som i hovedsak betyr at massasjen påvirker hele aspektet av mennesket og ikke bare den fysiske kroppen. Massasjen består av et bredt spekter av teknikker som blant annet stretching, knokerulling, klemming og knaing, støt, press, banking, rykk, klyping og i noen tilfeller også fottråkk på pasientens kropp.

Kinesisk massasje setter i gang mange prosesser i kroppen, og har en rekke positive effekter. Massasjen øker blant annet bevegeligheten i muskler og ledd, gir en bedre kroppsholdning, reduserer emosjonelt stress, stimulerer blodsirkulasjonen, balanserer nervesystemet, reduserer kroniske muskelsmerter og styrker immunforsvaret. Det er en dyp massasje som i første omgang ikke har fokus på at alt bare skal være avslappende. Alt ettersom hvilke smerter eller problemer man sliter med kan behandlingen oppleves som noe smertefull.

Naprapatisk.....1000kr/60min

 

Behandler stort sett alle plager med årsak i ledd eller muskulatur. Vi legger stor vekt på å finne årsaken til smertene. Derfor blir undersøkelsen og behandlingen innrettet over et stort område , og ikke bare nøyaktig der hvor smertene er. Eksempelvis kan et lite funksjonelt bekken være årsak til langvarig nakke og skulderplager.

 

Smerter lokalisert i skulder/nakke med enten svimmelhet/hodepine eller utstråling til armer, og smerter i rygg/sete med utstråling i ben, er blant de vanligste plagene vi behandler.

Fotmassasje.....400kr/60min

 

Fotmassasje har en visst hjalp mange sykdommer allerede for over 2000 år siden. Gjør man fotmassasje ofte er det også bra for å lindre ryggsmerter, mageproblem og vanskeligheter med å sove samt for å forbedre blodsirkulasjonen. Ved fotmassasje brukes en trykkteknikk som virker på bestemt reflekssoner i føttene, hendene eller ørene.

Disse sonene motsvarer organer og kroppsdeler i resten av kroppen. Behandlingen utføres med en spesiell teknikk der en anvender tommlene, fingrene eller en såkalt sonestav. Etter en times fotmasssasje kommer du til å kjenne deg avslappet, rolig og varm.

Gua sha..... 800kr/60 min

 

En effektiv tradisjonell kinesisk avgiftningsmetode for å tømme giftstoffer ut via huden. Det er enkelt og praktisk uten bivirkninger.

 

Helsefordeler av guasa

• Kroppsavgiftning

• Lindre kroppssmerter

• Stimulere blodsirkulasjonen

• Stimulere metabolismen

• Fremme immunforsvaret

• Diagnostisere sykdom

Geisha-behandling.....1200kr/60min

 

Også beskrevet som 'varm og kald' utføres med fire hender, hvor to hender bruker kalde midler og to hender bruker varme. Dette er en meget effektiv massasje som vitaliserer og slapper av kroppen i høy grad.

Klassisk Svensk.....600kr/60min

 

Massasjen baserer seg på en kombinasjon av fem strøk, alle utført med olje eller annet glidemiddel:

 

Lange, glidende strøk

Knaing

Gnikking på bestemte områder

Tromming

Vibrering og risting

 

Strøkene utføres i retning mot hjertet. Klassisk svensk massasje benyttes til alt fra generell avspenning til lindring av spesifikke problemer. Massasje av magen mot forstoppelse, tromming på ryggen for å løse opp slim i lungene og massasje rundt et brukket ben søker å fjerne avfallsstoffer og øke tilførsel av oksygen, slik at tilhelingen fremskyndes.

Oljebehandling.....600kr/60min

 

Helkropps massasje med aromatisk olje. Behandlingen er veldig avslappende og løser opp spenninger som har bygget seg opp i musklene. Ryggsmerter og hodepine skyldes ofte anspendte muskler, og en avslappende massasje kan gjøre underverk. Massasje har positive medisinske effekter, kroppens endorfinnivå økes hvilket fører til avslappning, velvære, forbedret søvn, smertelindring og redusert uro og stress.

Thaimassasje.....600kr/60min

 

Thaimassasje pleier å beskrives som en blanding av akupressur, yoga och shiatsu. Massøren bruker ikke bare sine hender, men hele kroppen for eksempel underarmer, albuer, knær og føtter. Etter en massasje pleier den masserede å kjenne seg avslappet og piggere samtidig og musklene føles uttøyede. Thaimassasje pleier å oppleves som avslappende, avstressende og vitaliserende og er derfor bra for alle som behøver å slappe av eller har stressrelaterte problem.

Naturmedisinsk terapi as.

Mandag - lørdag

09:00 to 21:00

Søndag

10:00 to 21:00

 

 

Åpningstider

 

 

Kontakt oss

 

Toftesgate 68 A,

0552 Oslo

naturmedisinskterapi@gmail.com

 

474 41 237

Copyright @ All Rights Reserved